Home / Proefles

Proefles

Iedereen die je ziet rijden heeft het meegemaakt. Een eerste rijles. Nu is het jouw beurt? Het is belangrijk dat je eerste rijles een goede ervaring wordt zodat je er met een plezier aan terug kan denken. Als je met plezier terug kan kijken naar je vorige lessen, zal je ook zin hebben in de toekomstige lessen. Het leerproces zal hierdoor versnellen.

Voor je eerste les, wordt je netjes thuis opgehaald. (Wil je liever van je werk of school worden opgehaald dan kan dat ook.

de afgesproken tijd voor je huisdeur.) De instructeur of instructrice zal beginnen met de vraag wat je rijervaring is en hier op aansluiten. Meestal zal er een allereerste les begonnen worden met de stuur techniek. Heb je het sturen onder de knie, zal er steeds een stapje bij komen (bijvoorbeeld: gas, rem, koppeling, schakelen, enz). Je hoeft dus niet gelijk alles te te doen. Na de les is er altijd het eind gesprek waar je nog eventueel vragen kan stellen die niet aan bod zijn geweest. Tevens krijg je een schriftelijke bevestiging mee van wat je hebt gedaan en hoe het ging.

Neem contact op voor meer informatie.